Viridis Arbor bied volgende diensten aan

 

  • Onafhankelijk Adviseur Bomen.

  • Adviseur beheer en onderhoud buitenruimte.

  • Projectbegeleiding.

  • Directievoering.

  • Werkvoorbereiding.

Onafhankelijk adviseur bomen 

Viridis Arbor is er voor iedereen die een vraag heeft over een boom of bomen. Of u nu een boomveiligheidscontrole wilt laten uitvoeren in verband met de zorgplicht, een controleur nodig hebt tijdens een bouwproject of gewoon eens wilt bomen over de bomen in uw gemeente.

Adviseur beheer en onderhoud buitenruimte

Wanneer een project of tuin naar tevredenheid is opgeleverd dient dit natuurlijk voor de toekomst behouden te blijven. Viridis Arbor denkt met u mee en kan u desgewenst helpen met het opzetten van een gedragen beheer en onderhoud. Viridis Arbor kan u helpen met het maken van een meerjarig beheerplan en dit afstemmen op het dagelijkse onderhoud. Uiteindelijk is beheer en onderhoud belangrijk en misschien wel het belangrijkste om het plan voor de toekomst duurzaam te onderhouden en behouden.

Projectbegeleiding

Viridis Arbor kan u ook volledig ontzorgen. Vanaf het uitwerken van het idee, de projectbegeleiding, uitwerking tot de oplevering en het beheer bepalen wat passend is.

Directievoering

Heeft u al een project wat in uitvoering gaat en heeft u ondersteuning nodig zodat het plan gaat zoals is bedacht. Viridis Arbor biedt u als directievoering deze ondersteuning aan als het gaat over de begeleiding hiervan. Dit zowel procesmatig als financieel.

Werkvoorbereiding

Uw idee is bij ons in betrouwbare handen. Samen met de betrokken  stakeholders wordt het uitgewerkt tot een gedragen plan. Dit gedragen plan wordt van A tot Z uitgewerkt tot het in uitvoering gebracht kan worden.  Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk kunnen wij u volledig ontzorgen